Representant

Ramani Konstanse Cornels Nordli

Jeg er 24 år og har nettopp flyttet hjem igjen til Saltrød, etter å ha studert i både Oslo og Tromsø. Jeg var vært med i bystyret siden valget 2019 og som fast representant siden sommeren 2021. Jeg er nyutdannet sykepleier og jobber på sykehuset i Arendal.

Ramani Konstanse Cornels Nordli

Bli bedre kjent med Ramani Konstanse Cornels Nordli:

MITT ENGASJEMENT Jeg er for øyeblikket 1.vararepresntant inn på stortinget for Arbeiderpartiet, og møter sporadisk der. Jeg har siden 2012 vært medlem i AUF, og har gjennom det hatt mange ulike verv som fylkesleder og styremedlem på i fylkeslag og lokallag. Jeg har i løpet av de siste årene jobbet mye med ungt engasjement og kommer til å fortsette med det fremover. 

MINE HJERTESAKER Jeg brenner stort for både klimapolitikken, skole og helse, men er mest aktivt når det kommer til helsepolitikken. Jeg ønsker at alle eldre skal få den omsorgen og hjelpen de trenger og har krav på. Ungdom skal ha helsesykepleier tilgjengelig hver dag på skolen, og skal alltid ha en å gå til. Alle som jobber i kommunen vår, skal få tilbud om en heltidsstilling og ei lønn å leve av. Jeg ønsker at Arendal skal være en attraktiv kommune som unge ønsker å flytte tilbake til etter endt studie og at alle uansett kjønn, legning og hudfarge skal føle seg trygge og ønsket i vår kommune.