Representant

Jelena Høegh-Omdal

Jeg er 26 år gammel, og bor i Myra sammen med mannen min, og våre to hunder. Sammen venter vi vårt første barn i august i år. Jeg har vært bystyrerepresentant siden 2015, og satt i komite for oppvekst i begge periodene. Det er kanskje ikke så rart, da det er oppvekstsvilkår i kommunen vår som står hjertet mitt nærmest. Det innebærer livet fra unnfangelsen, oppfølgningen og veiledningen av foreldre, fødsel, barsel, barnehage, skolegang og fritid.

Jelena Høegh-Omdal

Mitt og arbeiderpartiets mål er at alle barn og unge skal oppleve mestring hver dag. I barnehagen, på skolen, på fritiden. Alle skal føle seg inkludert og ivaretatt i kommunen vår. Uansett alder, kjønn, legning, etnisitet og bakgrunn.

Til daglig er jeg lærer ved Roligheden skole på Tromøya, og har for tiden 50 skjønne 1.klassinger. Jeg brenner for jobben min, og mener at læreryrket er enormt viktig, og burde stå høyere i samfunnet. Vi som jobber med barn er med på å bane vei for fremtidige generasjoners trygghet, mestring og holdninger. Vi trenger flere kvalifiserte, og motiverte lærere og fagarbeidere i skolen, for å få flere trygge barn som mestrer.