Representant

Svein Harald Monsen

Jeg er 56 år, bosatt på Rannekleiv, innflytter til Arendal i 2010. Jeg er gift, har 5 sønner, 2 bonusdøtre og sammen med min kone har vi 11 barnebarn. Jeg jobber til daglig som Daglig leder for Fontenehuset Arendal, et frivillig arbeidsfellesskap for mennesker som har eller har hatt psykiske helseutfordringer. Jeg har også 35 års erfaring fra privat næringsliv

Svein Harald Monsen

MITT ENGASJEMENT Jeg er bystyrerepresentant, sitter i komite for samfunnsutvikling, er styreleder for Arendal havn KF, og er med i gruppestyret for bystyregruppen. Lokallagsleder for Vestre Arendal Arbeiderlag, sitter i fagpolitisk utvalg, ledet programarbeidet, er valgkampleder for partiet i Arendal og tiltredende medlem av styret i Arendal Arbeiderparti.

MINE HJERTESAKER Jeg er opptatt av helheten i politikken og drift av kommunen vår, kunne samarbeide på tvers av politiske linjer for å skape de beste resultatene for våre innbyggere. Jeg brenner for likeverd, folk er folk uansett bakgrunn eller samfunnslag. Gjennom mitt daglige virke treffer jeg daglig mennesker som har psykiske eller rus utfordringer, og vet hvor mye de kan tilføre samfunnet med sine erfaringer og kunnskap om muligheten er tilstede. Gjennom tidligere yrkeserfaringer ser jeg også hvor viktig privat næringsliv er for kommunen, og viktigheten for å legge til rette for både eksisterende og ny næringsvirksomhet.