Les vår valgkampavis

Fredag 9. august vil alle husstandene i Arendal få en avis fra oss i postkassen. Du kan lese den her også.

Kjære velger! 

Arendal Arbeiderparti går til valg på å sikre din hverdag ved å skape fellesskapsløsninger til det beste for alle i Arendal. 

I denne valgkampavisa ønsker vi å få fram hvorfor du skal stemme på oss, slik at vi kan fortsette å styre kommunen i fire nye år, med Robert Cornels Nordli som ordfører. 

Du kan studere vårt valgprogram, og lese presentasjon av våre 33 kandidater. Vi har gjennom artikler og intervjuer med våre toppkandidater, forsøkt å få fram høydepunkter fra jobben vi har gjort i fire år, samtidig som vi forteller hva vi vil jobbe for i de neste fire årene. 

Det er en jobb vi vil fortsette å gjøre i samarbeid med hele bystyret og alle de dyktige medarbeiderne som jobber i kommunen. Men også med deg som velger og innbygger – vi er nemlig til for dere! For at dere skal få best mulig tjenester, og leve gode liv i Arendal. 

8. og 9. september, eller hvis du forhåndsstemmer fra 10. august – er det du som bestemmer hvem som skal sitte i bystyret. 

Vi håper denne avisa kan overbevise deg om at Arbeiderpartiet fremdeles bør være i førersetet i vår vakre kommune! 

God lesning – og godt valg! 

Vanja Grut

Vanja Grut, leder i Arendal Arbeiderparti

Disse har bidratt til avisa: Vanja Grut (redaktør), Morten Kraft, Solveig Helljesen, Atle Svendal, Cathrine Krogstad Hansen, Steinar Rasmussen, Marielle Gjerrestad, Emla Høiskar Folgen 

Sosiale medier

Vi oppfordrer alle våre følgere og meningsmotstandere om å føre en saklig og respektfull debatt på våre digitale flater. 

Her finner du oss: 

www.Facebook.com/arendalarbeiderparti

www.instagram.com/arendalap/

https://twitter.com/arendalap

Snapchat: Arendalap

Forside valgkampavis

Les valgkampavisa her: